Casa de vacanta Andreea Frasin

Tip cazare: Vila • Localizare: Frasin, Suceava, Bucovina Vezi pe Harta

(+4) 0744 520 002

Casa de vacanta Andreea Frasin


Printeaza

Rezervari
Casa de vacanta Andreea

de la
600.00
ron
noapte

Casa de vacanta Andreea
Casa de vacanta Andreea Casa de vacanta Andreea Casa de vacanta Andreea Casa de vacanta Andreea Casa de vacanta Andreea Casa de vacanta Andreea Casa de vacanta Andreea Casa de vacanta Andreea Casa de vacanta Andreea Casa de vacanta Andreea


Tarife cazare Casa de vacanta Andreea

Tip camera Baie Cursul saptamanii Weekend Inclus
Intreaga Unitate Da 600.00 ron/noapte 600.00 ron/noapte doar cazare


Descriere Casa de vacanta Andreea

Casa de vacanta Andreea dispune de 5 dormitoare cu pat matrimonial, doua bai cu cabina de dus- cate una pe nivel, camera de zi unde pot lua masa 12 persoane, bucatarie mobilata si utilata modern, centrala termica pe gaze, apa rece - apa calda permanent, cablu TV, doua televizoare, doua terase la parter si un balcon la etaj, gradina, gratar, parcare 3 locuri. Prin arhitectura si amenajare interioara casa imbina modernul cu rusticul iesind din tiparul clasicei pensiuni.

Cumparaturile le puteti efectua local sau la 7 km la Gura Humorului, distanta pana la gara max. 1 km, restaurant 0,5 - 1 km. Ideala pentru o vacanta in care sa vizitati manastirile din Bucovina - Voronet 7km, Humor 10 km, Moldovita 25 km, Putna 60 km- sau pe cele din Neamt aprox. 60 km. De asemenea se poate vizita Cetatea de Scaun a Sucevei 42 km, Muzeul si Casa Memoriala Ciprian Porumbescu, herghelia de la Lucina, salina Cacica si capela Sf. Varvara sapata in peretele de sare.

Puteti pescui in apa Moldovei 0,5 km sau sa mergeti la pastravaria de la Pojorata, sa faceti drumetii in zona unde peisajul este deosebit sau pur si simplu sa va petreceti timpul in gradina sau pe terase. Copii se pot juca in voie fara grija ca pot deranja vecinii. Partia de ski Soimul, piscina in aer liber si acoperita la 7 km. in Gura Humorului. Casa va este pusa la dispozitie integral cu toate utilitatile. Putem caza maxim 10 persoane.Dotari si Facilitati Casa de vacanta Andreea
 • Parcare proprie
 • Living
 • TV in Living
 • Gradina / curte
 • Livada
 • Gratar / Barbeque
 • Acces la Bucatarie
 • Frigider in Unitate
 • Baie pe hol
 • Incalzire cetralizata
 • Uscator de par

Oferte

Nici o oferta curenta
Puncte de interes in apropiere


Casa de vacanta Andreea

Str. Suha, Nr. 18, Frasin, Jud. Suceava, Romania


Manastiri in Bucovina: Voronet 7km, Humor 10 km, Moldovita 25 km, Sucevita 45 km, Putna 60 km, Dragomirna 60 km. Jud. Neamt - Agapia, Varatec, Secu, Sihastrie - aprox. 70 km.

Masivul Rarau si Pietrele Doamnei la 25 km

Cetatea de Scaun a Sucevei 42 km, Muzeul si Casa Memoriala Ciprian Porumbescu, herghelia de la Lucina, salina Cacica cu capela Sf. Varvara sapata in peretele de sare.

Partia de ski Soimul si piscina acoperita la 6 km in Gura Humorului.


Inscrie o unitate de cazare

Hotel, Pensiune, Complex Turistic, Vila, Apartament, Cabana, Han, Hostel, Motel

Catalog Descopera Romania

Inscrie un restaurant sau o pizzerie

Restaurant, Pizzerie, Fast Food, Cofetarie

Catalog Descopera Romania


Inscrie un pub, bar.

Pub, Bar, Cafenea, Ceainarie

Catalog Descopera Romania